Prekių katalogas

Rukykla/Džiovykla

  • Džiovyklos ir rūkyklos Eldalita kataloge Šiuolaikinės namų rūkyklos skirstomos į 3 pagrindinius tipus: elektrines, anglių ir dujines. Elektrinėse rūkyklose rūkymas vyksta naudojant kaitinimo elementą. Šis prietaisas tinka visų rūšių maisto produktams (mėsai, lašiniams, žuviai, sūriui, kriaušėms, slyvoms ir t. t.). Elektrinių modelių privalumas - nedidelė kaina, universalumas ir paprastas naudojimas. Rūkymas anglių modeliuose atliekamas naudojant natūralias malkas. Medžio anglių versijos privalumas tas, kad išsaugomas natūralus maisto skonis. Dujinėse rūkyklose šilumos šaltinis yra akmenys arba medžio drožlės, kurios ugnies poveikyje įkaista ir pradeda rūkti. Pagal konstrukciją yra stacionarios ir portatyvinės rūkyklos. Pagal rūkymo tipą rūkyklos skirstomos į šaltas, karštas ir pusiau karštas. Karšto rūkymo rūkykloje maistas ruošiamas karštais dūmais (nuo 40 minučių iki 2-3 valandų). Šalto rūkymo metu gaminiai ruošiami naudojant žemos temperatūros dūmus (iki 2 parų). Pusiau karštas rūkymas trunka kelias valandas. Džiovyklos yra 2 tipų: infraraudonųjų spindulių ir konvekcinės. Infraraudonųjų spindulių modeliai išgarina drėgmę iš daržovių ir vaisių naudodami infraraudonuosius spindulius. Taikant šį metodą išsaugomas didžiausias maistinių medžiagų kiekis. Konvekciniai modeliai naudoja karšto oro temperatūrą iš šildymo markizės. MB "Eldalita" internetinėje parduotuvėje galite įsigyti aukštos kokybės gerai žinomų ir patikimų gamintojų rūkyklų ir džiovyklių. Prekes pristato kurjerių bendrovės arba atsiimant jas pačiam. Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į mūsų konsultantus.

    Daugelis žmonių mėgsta įvairius maisto produktus, paruoštus rūkant arba džiovinant. Tačiau daugelis žmonių bijo pirkti komerciniais tikslais pagamintus gaminius dėl galimo cheminių medžiagų naudojimo gamybos procese. Todėl vis labiau populiarėja namų džiovyklos ir karšto rūkymo rūkyklos. Šalto rūkymo rūkyklos taip pat paklausios. Ši moderni įranga naudojama ir mažuose ūkiuose, ir viešojo maitinimo įstaigose. 

    Džiovyklos ir rūkyklos Eldalita kataloge

    Šiuolaikinės namų rūkyklos skirstomos į 3 pagrindinius tipus: elektrines, anglių ir dujines. Elektrinėse rūkyklose rūkymas vyksta naudojant kaitinimo elementą. Šis prietaisas tinka visų rūšių maisto produktams (mėsai, lašiniams, žuviai, sūriui, kriaušėms, slyvoms ir t. t.). Elektrinių modelių privalumas - nedidelė kaina, universalumas ir paprastas naudojimas. Rūkymas anglių modeliuose atliekamas naudojant natūralias malkas. Medžio anglių versijos privalumas tas, kad išsaugomas natūralus maisto skonis. Dujinėse rūkyklose šilumos šaltinis yra akmenys arba medžio drožlės, kurios ugnies poveikyje įkaista ir pradeda rūkti.

    Pagal konstrukciją yra stacionarios ir portatyvinės rūkyklos. Pagal rūkymo tipą rūkyklos skirstomos į šaltas, karštas ir pusiau karštas. Karšto rūkymo rūkykloje maistas ruošiamas karštais dūmais (nuo 40 minučių iki 2-3 valandų). Šalto rūkymo metu gaminiai ruošiami naudojant žemos temperatūros dūmus (iki 2 parų). Pusiau karštas rūkymas trunka kelias valandas. 

    Džiovyklos yra 2 tipų: infraraudonųjų spindulių ir konvekcinės. Infraraudonųjų spindulių modeliai išgarina drėgmę iš daržovių ir vaisių naudodami infraraudonuosius spindulius. Taikant šį metodą išsaugomas didžiausias maistinių medžiagų kiekis. Konvekciniai modeliai naudoja karšto oro temperatūrą iš šildymo markizės.

    MB "Eldalita" internetinėje parduotuvėje galite įsigyti aukštos kokybės gerai žinomų ir patikimų gamintojų rūkyklų ir džiovyklių. Prekes pristato kurjerių bendrovės arba atsiimant jas pačiam. Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į mūsų konsultantus.

    8900  su PVM
    Karšto rūkymo rūkykla
    Kodas: Rūkykla LAN
    6000  su PVM
    7900  su PVM
    Daržovių ir vaisių džiovykla LAN-1 (su galios reguliavimo funkcija)
    Kodas: Daržovių ir vaisių džiovykla LAN-1
    5900  su PVM